Conferinte
Conferinte » Bioenergie
RO EN

Bioenergie

 

Bioenergia in Romania, editia  a V -a: Biomasa, biogaz, cogenerare in ferme si fabrici 

Joi, 20 Octombrie 2016, Conference Room, Pavilion Expovest ( Hotel Senator ), Calea Lugojului, 7, Timisoara

 

 
Imprejurari:

Potrivit analistilor, urmatorul boom din domeniul energiilor regenerabile va apartine bioenergiei. Fie ca vorbim de biomasa, biogaz, cogenerare ori biocombustibili, Romania se remarca printr-un potential deosebit de mare in aproape toate sursele de energie. In mod particular, zona de vest a Romaniei, judetul Timis, in special,  are un potential economic de exceptie pentru investitii in bioenergie.


Scop:

Conectarea celor mai importante resurse: autoritati, jucatori din industrie, asociatii profesionale, cercetatori, mass-media- in vederea initierii de noi investitii in biomasa, biocombustibili, biogaz, cogenerare, trigenerare.

 
Cum ?

La manifestarile RoEnergy puteti invata din experienta celor care au reusit sa dezvolte proiecte de succes in acest domeniu, puteti sta de vorba cu expertii ori puteti afla noutati de la reprezentantii asociatiilor profesionale.

Speakers:
 

- Companii de profil
- Asociatii profesionale, autoritati publice
- Reprezentanti academici, cercetatori, experti
 

Program: Speakeri & Prezentari

Taxe si Inregistrare Conferinte.

 
Organizatori:
 
ARBIO ( Asociatia Romana Biomasa si Biogas) si R.E.S. Group in colaborare cu 
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului "Regele Mihai I al Romaniei" din Timisoara
 
 
Conferintele vor fi sustinute in limba romana.


Taxa de participare include: participarea la Eveniment, pauza de cafea & snaks-uri si lucrarile. ( lucrarile prezentate se vor primi pe e mail dupa Eveniment).

Detalii taxa conferinta: Beneficiar- SC R.E.S. Group SRL, Banca Transilvania Arad, Cont IBAN RO79 BTRL 0020 1202 N941 95XX ( RON), SWIFT BTRLRO22ARA. Dupa achitarea taxei, va rugam sa trimiteti o copie a ordinului de plata pe adresa press@roenergy.eu, pentru a vi se trimite factura si prin Posta.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru anumite modificari intervenite ulterior in programul Conferintei in cazul aparitiei unor situatii neprevazute ori de forta majora. Inscrierea se face in limita locurilor disponibile. Datele personale sunt colectate si administrate conform legislatiei in vigoare.
 
 

 

Event Partners
Media Partners