Expozanti
Expozanti » Cum puteti deveni independent energetic
RO EN

Cum puteti deveni independent energetic

Pe langa rolul de promovare a beneficiilor utilizarii energiilor regenerabile, Targul RoEnergy s-a implicat activ in organizarea de manifestari de specialitate, unicat in Romania, de tipul workshop-urilor, prin care participantii invata, de la ingineri cu experienta, detalii tehnice despre cum pot deveni independenti din punct de vedere energetic.

 
 
Manifestarile organizate in cadrul Targului RoEnergy, precum cursuri,  workshopuri, mese rotunde, brokeraje, conferinte, seminarii, etc, reunesc la fiecare editie experti, cercetatori, profesionisti din industrie, alaturi de reprezentanti ai asociatiilor profesionale, oameni de afaceri si mass media.
 
Una dintre cele mai noi tendinte pe piata de energie este aceea in care consumatorii de energie se pot transforma in producatori de energie. Anticipand interesul romanilor pentru acest subiect,  atat din zona de business, cat si din cea rezidentiala, Organizatorii Targului RoEnergy au urmarit promovarea de tehnologii care vizeaza noi modalitati de cresterea a eficientei energetice.
 
Numarul participantilor la astfel de manifestari, fie cursuri, brokeraje ori seminarii,  au urmat un trend vadit ascendent, aratand interesul mediului economic si rezidential de a-si eficientiza consumul de energie si de deveni cat mai independent energetic.
 
Pentru a ramane racordati la ultimele evolutii legislative si a afla primii noutatile legate de obtinerea independentei energetice – inclusiv perioadele organizarii viitoarelor traininguri -  nu trebuie decat sa va abonati la newsletterul RoEnergy, fara nici un fel de obligatie.
Event Partners
Media Partners