Politica de confidențialitate

Pentru a vă putea oferi servicii și produse, R.E.S. GROUP SRL colectează anumite date cu caracter personal. Folosind serviciile noastre luați la cunoștiință faptul că R.E.S. GROUP SRL  procesează datele dvs. cu caracter personal, după cum este prezentat în prezenta Politică de confidențialitate.

R.E.S. GROUP înțelege faptul că dvs vă prețuiți datele personale, scopul principal al acestei politici fiind prezentarea regulilor referitoare la procesarea si protecția datelor cu caracter personal in vederea  creșterii nivelului de protecție a datelor personale precum si crearea unui climat de încredere care sa permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date.

Prezentul material pune la dispoziție  informații despre ce fel de date colectăm, în ce scop, temeiul, cât și modul în care procedăm  pentru a  proteja datele dvs cu caracter personal. În situația în care apreciați că nu sunteți de acord prezenta Politica de confidențialitate, vă sfătuim să nu mai utilizați serviciile R.E.S. GROUP .

Mijloacele prin care R.E.S. GROUP prelucrează datele cu caracter personal sunt următoarele:

Website-urile www.bucuresti.roenergy.eu, www.timisoara.roenergy.eu (și/sau site-urile subsidiare, temporare sau specifice ori aplicatiile, cum sunt landing page-urile )

Newsletterele la care v-ați abonat și pe care vi le transmitem

Evenimentelor organizate de către noi și la care dvs. participați

Despre R.E.S. GROUP SRL

R.E.S. GROUP SRL cu sediul în mun. Arad, str. Predeal, nr 9, bl.7, sc. D, județul Arad, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Arad sub nr.de ordine J/02/16/2007, CUI RO20437841, este persoană juridică română având ca obiect de activitate organizarea de târguri și expoziții.

În situația în care doriți să vă exercitați drepturile ce decurg din Regulamentul European nr.679/2016, puteți sa ne contactați prin email la dataprotection@roenergy.eu sau prin telefon la 0040-357-436-266, în intervalul luni-vineri 09.00-17.00.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Prin expresia „Prelucrarea datelor cu caracter personal” se înțelege orice operațiune efectuată cu date cu caracter personal ori asupra datelor cu caracter personal de tipul: colectare, extragere, transmitere, înregistrare, stocare, structurare, restricționare, arhivare, ștergere ori printr-un alt mod similar celor descrise aici.

Când folosiți serviciile oferite prin intermediul aplicațiilor existente pe website-uri ori prin participarea la târguri, inclusiv completarea de flyere/formulare .( prin târguri se înțeleg următoarele categorii de evenimente / manifestări publice: expoziții, conferințe, mese rotunde, work-shopuri, cât și alte tipuri de manifestări similare, așa cum sunt acestea definite și descrise în Manualul expozantului, postat pe website-urile menționate ).

R.E.S. GROUP  colectează și prelucrează în principal următoarele date cu caracter personal: datele tale de identificare, demografice, de localizare, nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, organizația, societatea, numărul de telefon, adresa IP. Aceste date sunt colectate direct de la tine sau din alte surse atunci când accesezi serviciile noastre sau devii clientul nostru.

Avand in vedere specificul activității noastre, de regulă, colectăm, în mod legal, urmatorul tip de date despre dvs:

- dacă hotărâți să participați la evenimente, ca și expozant, avem nevoie să colectăm colectăm date despre dvs pe care le obținem efectiv prin completarea de catre dvs a Contractului de participare la târg:   

-datele de identificare a reprezentantului legal al organizației (nume, prenume )

-datele de contact ale reprezentantului organizației dvs care se va ocupa de comunicarea cu noi, pentru a putea administra participarea la targ. ( nume, email, telefon )

- dacă hotărâți să vizitați evenimentul, este necesar să vă înregistrați ca și Vizitator. Aceasta presupune să ne transmiteti date cu caracter personal, de exemplu, cum sunt : nume, prenume, organizatie, funcție, email, număr de telefon, date despre interese profesionale ( de exemplu, faptul ca activați in domeniul energiei solare ca și producator de panouri fotovoltaice, pompe de caldura, invertoare, dezvoltator, investitor ori alte asemenea date similare )

- dacă decideți să  utilizați serviciul nostru de newsletter, avem nevoie de adresa dvs de email.

- dacă decideți sa fiți informați cu privire la alte evenimente viitoare organizate de către noi, avem nevoie numărul dvs de telefon, adresa organizației sau adresa de email.

- pentru participarea la  manifestări organizate in cadrul evenimentelor susținute de către noi, este necesar să ne oferiti datele dvs de contact. Menționăm faptul că unele dintre datele menționate anterior sunt necesare pentru organizarea și sustinerea unor manifestări. De exemplu, dacă dvs participați la un concurs și vă numărăți printre câștigători, avem nevoie de datele dvs pentru a va putea oferi premiul castigat. Aceste date vor fi puse la dispoziția colaboratorilor noștri ( sponsori, co-organizatori, parteneri, colaboratori) ce au nevoie de datele dvs pentru a putea administra acest tip de manifestari in mod legal.

- vizitarea website-urilor noastre, presupune ca noi vom colecta următoarele date: identificatorul online sau identificatorii cookie, necesare pentru a va putea oferi servicii personalizate nevoilor si profilului dumneavoastră.

 

În ce scop colectăm și cum prelucrăm datele dvs personale

R.E.S. GROUP  folosește datele personale pentru a putea comunica mai eficient  și pentru a vă putea oferi servicii de calitate superioară în momentul în care dvs. solicitați aceste servicii de la noi.

Astfel, putem colecta datele pentru efectuarea unor comunicări de marketing, realizate prin e-mail sau sms doar cu acordul explicit al beneficiarului.

R.E.S. GROUP  poate folosi datele personale furnizate prin acord explicit și în cadrul unor comunicări comerciale către alte website-uri, inclusiv rețele sociale.

De asemenea, dacă dvs ne furnizați adresa de email ori telefonul ( prin înregistrarea la servicii tip newsletter ori la alte servicii similare ), datele dvs vor fi folosite doar pentru a vă oferi informatia, serviciul ori produsul la care v-ați abonat.

R.E.S. GROUP poate colecta datele dvs personale prin intermediul website-ului, prin cardurile de înregistrare ( flyere ) completate de către vizitatorii târgului, cât și din alte surse legitime, cum sunt parteneri, rețele de socializare, web-site-uri publice asociate unui cont ori profil, informații sau aplicații pe care o rețea de socializare le poate transmite către terți.

Precizăm faptul că dvs sunteți liber în orice moment să vă răzgândiți și să nu mai doriți să fiți în contact cu noi. Acest lucru se poate obține prin dezabonare fără nici o justificare ori prin  solicitarea expresa făcută catre organizator in scris prin care vă manifestați expres în acest sens.

Date solicitate și Temeiurile juridice corespunzătoare în baza cărora prelucrăm datele cu caracter personal

1.Abonarea dvs. la newsletter ( email ) prin intermediul formularelor de pe website-uri  în scopul primirii de informații referitoare la serviciile oferite.

Prin abonarea dvs la newsletter, va trebui să ne furnizați adresa de email și nr de telefon în scopul informării ulterioare despre evenimentele noastre și cât și transmiterii de alte noutăți din domeniu.

În situația în care, la un moment dat, considerați că nu mai doriți să fiți informați în continuare, puteți să vă dezabonați fără a ne oferi nici o explicație, doar prin accesarea unui link de dezabonare.

Temei juridic: interesul nostru legitim în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite către dvs.

2. Solicitarea de informații ( Cerere Ofertă Stand ), prin intermediul formularelor de pe website-uri, în scopul analizării unei potențiale participări ( ca și expozant ori sponsor ) la evenimentele noastre.

Prin solicitarea dvs. de a primi informații ( cotație de preț cât și alte detalii necesare evaluării participării ) referitoare o participare la eveniment, dvs. va trebui să ne furnizați următoarele date: nume, adresa de email și nr de telefon, domeniul de activitate, companie, tara, suprafata ( metri patrati ) pentru stand, tipul standului, necesare pentru a vă putea răspunde la solicitare.

 Faptul că noi vă transmitem informațiile solicitate de dvs nu vă obligă să acceptați oferta noastră.

Temei juridic: interesul nostru legitim în scopul de a răspunde la solicitarea dvs.

3. Înregistrarea dvs ca și expozant și / sau sponsor.

În situația în care, în urma analizei efectuate, dvs decideți să participați ca și expozant / sponsor la targ, este necesar să completați și să ne transmiteți un contract de participare ( tip formular ).

Astfel este necesar ca dvs să ne transmiteți denumirea persoanei juridice, numele și prenumele reprezentantului legal al companiei, respectiv numele și prenumele cât și email-ul persoanei cu care trebuie să comunicăm pentru înregistrarea contractului de participare și finalizarea formalităților de înscriere la eveniment.

Temei juridic: încheierea și executarea contractului.

3. Abonarea online a vizitatorilor, prin completarea formularelor de pe website, pentru a vizita expoziția.

În situația în care doriți să vizitați expoziția noastră, vă solicităm să completați online  formularul existent pe website, cu următoarele date:

-Nume și prenume

-Adresă de email

-Număr telefon

-Pozitia din companie

-Domeniul de activitate

-Website-ul companiei

-Țara de proveniență

Temei juridic: executarea solicitării dvs de înregistrare.

Precizăm că aceste date vor fi folosite exclusiv pentru a întocmi diverse statistici ale evenimentului,  care ne vor ajuta pe viitor să vă oferim servicii adaptate nevoilor dvs.

Subliniem fapul că situațiile statistice nu vor conține sub nici o formă date personale ale vizitatorilor.

4. Înregistrarea vizitatorilor, prin completarea formularelor (cardurilor/flyere) oferite la locul de desfășurare al evenimentului, pentru a vizita expoziția.

În situația în care doriți să vizitați expoziția noastră, vă solicităm să completați  formularul, care vi se va oferi la intrarea în incinta expoziției, cu următoarele date:

-Nume și prenume

-Adresă de email

-Număr telefon

-Pozitia din companie

-Domeniul de activitate

-Website-ul companiei

-Țara de proveniență

Temei juridic: executarea solicitării dvs de înregistrare

Completarea acestui formular (flyer/card) este opțională,

Indiferent de opțiunea dvs, sunteți liber să vizitați expoziția/targul.

Aceste date vor fi folosite exclusiv pentru a întocmi diverse statistici ale evenimentului,  care ne vor ajuta să vă oferim in viitor servicii adaptate nevoilor dvs.

Subliniem fapul că situatiile statistice nu vor conține sub nici o formă date personale ale vizitatorilor.

Temei juridic: executarea solicitării dvs de înregistrare.

5. Organizarea și desfășurarea de diverse manifestări de tip-ul tombolei, care se vor finaliza prin acordarea unor premii câștigătorilor.

Pentru a putea organiza astfel de manifestări  este necesar ca dvs să completați un formular, cu datele dvs personale : nume, prenume, adresa de email, număr de telefon.

Aceste date sunt necesare pentru a putea transmite câștigătorilor premiul pus în joc, cât și pentru posibile clarificări referitoare la procesul de înscriere la concurs.

Datele colectate vor fi puse la dispoziția colaboratorilor noștri alături de care organizam concursurile si/sau tombolele.

Temei juridic: interesul nostru legitim, organizarea și desfășurarea manifestării.

6. Acțiuni de promovare a concursurilor/manifestărilor cu premii susținute în cadrul evenimentelor / târgurilor organizate de către noi în colaborare cu colaboratorii și / sau sponsorii noștri.

În vederea furnizării de servicii de calitate,  este necesar ca evenimentele noastre să fie promovate către public inclusiv prin concursuri susținute de sponsorii noștri.  

În acest scop este necesar ca imaginea dvs ( fotografii, materiale video, audio )  obținută în cadrul evenimentului public să fie prelucrată iar ulterior promovată pe website-urile noastre, website-urile sponsorilor, cât și pe conturile diverselor rețele de socializare (ale noastre și ale sponsorilor).

Temei juridic : interesul nostru legitim și al sponsorilor, informarea publicului despre sponsorizările oferite.

7. Raportarea către autorități.

Organizarea unor manifestări în cadrul evenimentului implică realizarea unor raportări către autorități. Astfel, este necesar să colectăm și să prelucrăm numele și prenumele dvs, adresa de facturare. Aceste date sunt necesare pentru întocmirea unor documente contabile, conform legislației în vigoare.

Temei juridic : indeplinirea unor obligații legale.

8. Date colectate în mod automat.

În scopul asigurării unei securități adecvate a website-urilor cât și pentru asigurarea unei mentenanțe  corespunzătoare, folosim identificatori online : adresa IP, Mac, browserul de internet folosit de dvs, versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care vă conectați online, date protocol HHTP / HTTPS.

Interes legitim: Implementarea și asigurarea unor măsuri adecvate de securitate a website-ului.

9. Cookie-uri

Cu ajutorul Google Analytics încercăm să vă oferim servicii cât mai aplicate pe nevoile și solicitările dvs.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE

Folosim cookie (coduri text schimbate între serverul web și browser care sunt necesare pentru a suplini limitările protocolului HTTP) în felul următor:

- Cookie-urile strict necesare: vă permit să navigați pe siteul nostru și să accesați zonele securizate din site. Aceste cookie-uri nu colectează informații care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a înregistra activitatea dvs. pe internet. Dacă nu acceptați această grupă de cookies nu veți putea accesa zonele securizate din site.

- Google oferă cookie-uri pentru a analiza traficul în secțiunea de prezentare a acestui site. Este posibil ca informațiile despre utilizarea dvs. a siteului nostru să fie partajate cu Google în acest scop (IP-ul dvs. abreviat, parametrii browserului, ora și data de acces). Informațiile colectate sunt utilizate pentru a furniza statistici de conversie globale. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Acestea se găsesc în meniul "opțiuni" sau "preferințe" al browserului și este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu fie aceptate.

Interes legitim: asigurarea funcționării în condiții optime a website-urilor.

10. Apărarea drepturilor în justiție

În situațiile în care suntem nevoiți să ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor debite ori când suntem nevoiți să ne protejăm interesele față de anumite pretenții, vom prelucra datele dvs conform procedurilor legale în vigoare.

Interes legitim: exercitarea drepturilor în raporturile cu instanțele de judecată, autoritățile publice.

11. Raportări către autorități

În situațiile prevăzute de legislația română în vigoare, prelucrăm datele dvs pentru depunerea declarațiilor contabile și fiscale către autorități.

Interes legitim: îndeplinirea unor obligații legale.

12. Proceduri ale autoritățile și / sau organelor judiciare.

În situațiile în care este necesar ( investigații ), la solicitarea autorităților vom transmite, cu respectarea cerințelor legale în vigoare, datele dvs, cerute în mod explicit de către reprezentanții autorităților.

Interes legitim: îndeplinirea unor obligații  legale.

În situațiile în care vom hotărâ să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri decât cele descrise mai sus,  veți fi informați, prin transmiterea unei informări publicate pe site-ul nostru, astfel încât dvs să vă exprima consimtământul, potrivit Regulamentului  privind protecția datelor.

Subliniem faptul că datele dvs. cu caracter personal, la care se face referire în prezenta Politică, nu sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.

Cine are acces la datele dvs personale ?

Scopul pentru care noi colectăm și prelucrăm datele dvs personale este acela ca, prin intermediul acestor informații, să vă putem oferi servicii și produse de cea mai bună calitate.

Pentru realizarea acestui deziderat, ocazional, noi transmitem anumite date personale către angajații și partenerii noștri. Fiind conștienți de valoarea datelor dvs cu caracter personal, am implementat masuri prin care ne asigurăm, în prealabil, că toți colaboratorii noștri cunosc și respectă întocmai legislația de protecție a datelor personale. Precizăm faptul că transmitem către angajații și partenerii strict acele date personale care le sunt necesare pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu ori obiectivelor de business stabilite contractual. De asemenea, subliniem că datele vor fi folosite de către angajați ori partenerii noștri numai în scopuri bine definite, care nu pot lăsa loc de interpretări.

Către cine putem comunica datele dvs cu caracter personal

Noi putem transmite datele dvs personale către terțe părți în scopul folosirii acestora în acțiuni de marketing legate doar de evenimentele ( târgurile ) organizate de către R.E.S. GROUP.

R.E.S. GROUP poate transmite datele dvs personale către terțe părți doar în următoarele situații:

În relația cu  furnizori de servicii, contractori, parteneri, cazuri în care acest lucru este absolut necesar pentru a se asigura contractarea serviciilor respective ( de exemplu, putem comunica cu compania care asigură serviciul de newsletter ori cu compania care asigură mentenanța pentru web-site, întrucât aceste servicii nu ar putea fi realizate altfel )

În situația realizării unor acțiuni de de tipul promoțiilor ori a concursurilor, realizate în colaborare cu o altă organizație ( de exemplu, putem comunica cu asociația profesională a electricienilor pentru realizarea unui concurs pe teme specifice, cu ocazia organizării unui eveniment de afaceri, întrucât aceste servicii nu ar putea fi realizate în alt mod ).

Cum ne asigurăm că datele dvs personale sunt colectate și prelucrate în siguranță

Managementul datelor personale prevede măsuri și proceduri care să confere un nivel de securitate adecvat în ceea ce privește colectarea, organizarea, prelucrarea și păstrarea acestora.

De asemenea, ne asigurăm în permanență de faptul că toți partenerii și colaboratorii noștri respectă în mod adecvat legislația română, respectiv cea europeană de protecție a datelor personale.

În situația în care va exista o lacună de securitate vom proceda la efectuarea notificărilor necesare, potrivit prevederilor legale.

Cât timp stocăm datele Dvs

Conform politicii noastre de confidențialitate, datele dvs personale vor fi stocate atât timp cât este necesar în conformitate cu scopurile în care au fost colectate, pentru a vă putea răspunde la solicitările trimise. De exemplu, vom putea stoca datele dvs atât timp cât este necesar rezonabil astfel încât să respectăm o obligație legală ori pentru a soluționa un litigiu.

Perioada de păstrare a datelor depinde de scopurile pentru care le-am colectat, cerințele legale, sensibilitatea, cantitatea, natura, volumul, cât și riscul potențial ca aceste date să fie afectate.

În situația în care dvs ne-ați oferit consimtământul de colectare și prelucrare – conform cazurilor enumerate și detaliate mai sus – vom proceda la prelucrarea datelor corespunzător cu scopul respectiv menționat, cu excepția faptului în care suntem obligați să păstrăm aceste date o perioadă mai lungă, deoarece așa prevăd expres anumite reglementări legale ( contabile, justiție, etc )

Din momentul in care RES Group srl nu mai are un temei legal ori legitim de a vă păstra datele în continuare, precizăm că datele dvs personale vor fi sterse.

Datele dvs pot fi transferate in afara spațiului Uniunii Europene sau Spațiului Economic European ?

În mod normal, datele dvs nu sunt stocate ori transferate in afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European.

Pot exista însă anumite situații în care datele dvs să fie transferate în țări situate în afara UE ori SEE către anumiți colaboratori cu care cooperăm în scopul de a vă oferi servicii de calitate. Precizăm însă că, dacă vor exista astfel de colaborări, noi ne vom asigura că datele dvs vor fi prelucrate în condiții de siguranță adecvate, în conformitate cu legislația României și a UE. Doar în aceste condiții noi vom fi dispuși să colaborăm cu parteneri din afara UE și SEE.

Ce drepturi aveți dvs, ca utilizator al serviciilor noastre

Așa cum am menționat mai sus, dvs aveți dreptul de a renunța în orice moment la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal care au ajuns în posesia noastră. Pentru aceasta este suficient să solicitați acest lucru prin email, telefon ori printr-o scrisoare recomandată.

Pentru orice fel de nelămuriri, recomandări sau reclamații, vă rugăm să ne contactați la dataprotection@roenergy.eu, ori telefonic +40.357.411.642.

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiați de drepturi adiționale.

• Dreptul la informare – puteți solicita informații despre activitățile de prelucrare a datelor personale;

• Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;

• Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteți solicita și obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

• Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;

• Dreptul de opoziție – puteți să vă opuneți, in special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

• Dreptul la portabilitatea datelor – puteți solicita și primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

• Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal; (ANSPDCP), cu adresa pe  B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România, telefon +40.318.059.211 / +40.318.059.212, email anspdcp@dataprotection.ro

• Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs, vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteți solicita și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și puteți contesta decizia.

Vă puteți exercita aceste drepturi individual, prin simpla transmitere a unei solicitări prin e-mail la dataprotection@roenergy.eu, ori telefonic +40.357.411.642.

EXPRIMAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI

Prin citirea prezentului document, ce reprezintă POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE,  cât și prin furnizarea datelor dvs personale în vederea accesării serviciilor oferite de catre noi,  dvs.  ați luat la cunoștință termenii și condițiile de procesare a datelor exprimându-vă mod liber și fără echivoc consimțământul privind prelucrarea datelor personale in conformitate cu cele prezentate mai sus și cu  legislația  privind protecția persoanelor fizice si libera circulatie a acestor date (potrivit legislației interne și a dreptului comunitar-UE).

Reactualizare 18 februarie 2019

R.E.S. Group Srl
Energii Regenerabile (energie solară, fotovoltaică, stocare energie, energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, eoliană, hidroenergie etc.)

Organizator:

R.E.S. GROUP SRL
J02/16/2007
Adresa:
ROMANIA
Calea Aurel Vlaicu,
Str. Predeal, nr. 9, Arad
Cod postal: 31037

Galerie