•    Fronius International GmbH – Silver Sponsors al evenimentului

(Comunicat de presă - 01.04.2023)


Într-un context legislativ şi economic deosebit de atractiv, Târgul Internaţional RoEnergy România  a deschis, recent,  înscrierile pentru următoarea ediţie, ce va avea loc la Timişoara, în perioada 4-6 octombrie 2023, la Pavilion Expovest (Calea Lugojului, 7), Timiş.


Platforma de promovare Nr. 1 a energiilor regenerabile din ţara noastră, Târgul RoEnergy România ajunge astfel la ediţia  a VI-a de Timişoara, după ce a susţinut alte VIII ediţii de Bucureşti.


Cu o experienţă de peste peste 12 ani, Târgul RoEnergy aduce, sub acelaşi acoperiş,  furnizori  de produse şi tehnologii, care se întâlnesc cu beneficiari  de soluţii verzi: companii, organizaţii, autorităţi, mass media, respectiv persoane fizice, susţinând, în continuare, tranziţia ţării noastre spre o economie sustenabilă.


Intrarea României în valul al doilea al Regenerabilelor, după cum susţin analiştii din domeniu, se oglindeşte şi în Târgul RoEnergy România, care constată un  interes crescut pentru ediţia de Timişoara, manifestat printr-un debut pe măsură al companiilor expozante. 


Pentru a beneficia de avantajele participării la expoziţie, companii din străinătate, dar şi din România, şi-au rezervat deja stand, poziţia de Silver Sponsor RoEnergy Timişoara, fiind adjudecată de Fronius International GmbH.


Cât costă un stand expozițional?


Doriți să beneficiati de o poziție privilegiată a standului companiei dumneavoastră la Târg ? Cea mai înţeleaptă opțiune este să vă rezervați, din timp, un stand. Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu.

Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu


RoEnergy Team
 

Energii Regenerabile (energie solară, fotovoltaică, stocare energie, energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, eoliană, hidroenergie etc.)

Organizator:

R.E.S. GROUP SRL
J02/16/2007
Adresa:
ROMANIA
Calea Aurel Vlaicu,
Str. Predeal, nr. 9, Arad
Cod postal: 31037

Galerie