Oportunităţi de neegalat: întâlneşte-te cu lideri globali la Expoziţia Anului în Regenerabile, în 25-27 septembrie 2024, la Timişoara
•    Top companii multinaţionale, în lupta pentru o piaţă de 17 miliarde de euro, au ales să expună la Târgul RoEnergy
•    Alături de fotovoltaice, interes crescut pentru biomasă, biocombustibili, hidroenergie

(Comunicat de presă - 20.05.2024)

Evenimentul Nr. 1 al României pe Energii Regenerabile din 2010, Târgul Internațional RoEnergy South-East Europe România 2024, își  continuă seria manifestărilor cu editia nr. VII-a în Timişoara ( a XV-a ediţie în România), la Pavilion Expovest ( Hotel Senator), Calea Lugojului, nr.7, Ghiroda, Timiş, în perioada 25-27 septembrie 2024.

Ediţia Expoziţiei RoEnergy 2024 va avea loc într-o locaţie de excepţie, situată la confluenţa a trei ţări din regiune, România, Ungaria şi Serbia, între care s-au consacrat tradiţional multiple schimburi comerciale.

La ediţia din 2024 vor fi prezente companii din Europa (Austria, Italia, Germania, Croatia, Polonia, România), China şi Japonia. Acestea vor expune produse şi tehnologii inovative, menite să conducă la dezvoltarea unor afaceri sustenabile, de succes.
Evenimentul se desfăşoară sub patronajul Ministerului Energiei.

Târgul RoEnergy România va fi susţinut de către doi sponsori: AE Alternative Energy GmbH - Silver Sponsor RoEnergy Timişoara 2024, K2 Systems GmbH - Silver Sponsor RoEnergy Timişoara 2024.

În aceeaşi perioadă, pe lângă expoziţie, vor avea loc, în paralel, manifestări conexe. Dintre acestea menţionăm Conferinţa Cum finanţăm regenerabilele & eficienţa energetică, Workshop gratuit Cum să produci curent electric pe cont propriu, manifestări pe care le vom detalia săptămânile următoare.

Până în 2030, România vrea să investească 17 miliarde de euro în producţia de energie, din care regenerabilele reprezintă 36%, o parte relevantă a finanţărilor urmând să provină din PNIESC ( Planul Naţional Integrat în domeniul Energiei şi Schimbărilor Climatice ).

,,RoEnergy". De cinci ori NR.1, lider consacrat pe piaţa autohtonă

Din 2010, fără întrerupere, Târgul RoEnergy este  Locul de întâlnire NR.1 al industriei de Energii Regenerabile din România.

•    Singurul eveniment EXCLUSIV pe Regenerabile din România
•    UNIC: expoziţie&conferinţe sub acelaşi acoperiş
•    Principala poartă de ACCES în România pentru investitorii străini din 2010
•    Know How, Networking,Tehnologie, Inginerie, Autorităţi, Asociaţii, Mass Media

Platforma de promovare Nr. 1 a energiilor regenerabile din ţara noastră, Târgul RoEnergy România ajunge astfel la ediţia  a VII-a de Timişoara, după ce a susţinut alte VIII ediţii la Bucureşti.

Cu o experienţă de peste peste 12 ani pe piaţa autohtonă, Târgul RoEnergy România aduce, sub acelaşi acoperiş,  furnizori  de produse şi tehnologii, care se întâlnesc cu beneficiari  de soluţii verzi: companii, organizaţii, autorităţi, mass media, respectiv persoane fizice, susţinând, în continuare, tranziţia ţării noastre spre o economie sustenabilă.

Locul de întâlnire nr.1 al industriei regenerabile din ţara noastră, Târgul RoEnergy RoEnergy România continuă să reunească, an de an din 2010, fără întrerupere, cu excepţia pandemiei, cei mai relevanţi actori din domeniu: companii, autorităţi, asociaţii profesionale, mediul universitar şi mass media.

Târgul RoEnergy România acoperă domeniile solar/fotvoltaic,  energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, microhidroenergie, energie eoliană, eficienţă energetică, BMS etc.

Intrarea la expoziţie este liberă.

Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu

RoEnergy Team

Energii Regenerabile (energie solară, fotovoltaică, stocare energie, energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, eoliană, hidroenergie etc.)

Organizator:

R.E.S. GROUP SRL