Eveniment unic, cu plus valoare dovedită şi networking  global


•    Tehnologii fotovoltaice, biomasă, biogaz, cogenerare, eficienţă energetică, stocare energie, BMS, MHC, eolian


(Comunicat de presă - 30.03.2024)


•    De ce să alegeţi Târgul RoEnergy


Vis devenit realitate. În urmă cu 12 ani, la Conferinţele RoEnergy s-a vorbit, pentru prima dată în România despre prosumatori. Ceea ce atunci părea a fi desprins din scenarii SF, iată, astăzi a devenit realitate, deja sute de români îşi produc pe cont propriu energia necesară gospodăriei cu ajutorul panourilor fotovoltaice, numărul acestora continuând să crească într-un ritm neaşteptat.


Lecţii practice predate în cadrul expoziţiilor. Dar RoEnergy nu s-a mărginit la a prezenta, într-o sală de conferinţă, pe un Power Point, avantajele prosumatorilor. La expoziţiile RoEnergy, fie că au avut loc la Bucureşti ori la Timişoara, au fost susţinute Workshopuri practice prin care cei interesaţi, proprietari de imobile şi de afaceri, au fost invitaţi să înveţe, direct de la specialişti, ce înseamnă să produci energie pe acoperişul casei ori în curte. Lecţiile din cărţile de energie au fost exemplificate cu ajutorul produselor de pe standurile expozanţilor, astfel că participanţii au înţeles de unde vine puterea energiei.


Networking  global. Astăzi, energia şi energiile regenerabile au devenit un sine-qua-non (fără care nimic nu se mai poate face). Aproape zilnic citim în presă despre noi şi noi investiţii, fie că ne referim la parcuri PV, la stocare sau la biomasă ori la eficienţă energetică. În această piaţă efervescentă avem nevoie de tehnologii, de know how, de conexiuni globale, pentru că altfel nu vom mai putea exista. 


Doar la ediţia RoEnergy Timişoara 2023 au expus companii de top de pe trei continente, respectiv din peste 10 ţări. 


Timp de trei zile au fost expuse sute de branduri, din Austria, Cehia, China, Italia, Emiratele Arabe Unite, Israel, Germania, Grecia, Polonia, Ungaria și România, profilate pe: solar/fotovoltaic, MHC, tehnologii de stocare a energiei, biomasa, cogenerare, eficienţa energetică etc, s-au schimbat mii de cărţi de vizită, au fost dezbătute sute subiecte de mare interes, fiind create multiple noi conexiuni de afaceri şi mai ales multă plus valoare.


Toţi cei care au trecut pragul manifestării, conform sondajelor efectuate, au avut numai de câştigat, fiind deosebiţi de încântaţi de eveniment.


Participaţi  la RoEnergy  Timişoara 2024 şi veţi putea beneficia, încă o dată, de toate acestea şi chiar mai mult decât atât!

•    Trei zile de tehnologii inovatoare & networking 


Beneficiind de cea mai mare experienţă pe piaţa românească de expoziţii, cu evenimente organizate anual de 14 ani din 2010, Târgul RoEnergy România vă pregăteşte surprize deosebit de atractive pentru perioada 25-27 septembrie 2024 la Timişoara.


Aşa cum v-am obişnuit  în anii precedenţi, şi în 2024, doar la RoEnergy vor fi prezente, în premieră naţională, inovaţii şi tehnologii de ultimă generaţie globale, expuse de către companiile expozante, provenite din Europa şi Asia.


Şi la ediţia a VII- a din Timişoara, respectiv  a XV-a din România, vor fi prezenţi, sub acelaşi acoperiş,  furnizori  de produse şi tehnologii, care se vor întâlni cu beneficiari  de soluţii verzi: companii, organizaţii, autorităţi, mass media, respectiv persoane fizice, susţinând, în continuare, tranziţia ţării noastre spre o economie sustenabilă.


Locul de întâlnire Nr.1 al industriei regenerabile din ţara noastră, Târgul RoEnergy RoEnergy România continuă să reunească, an de an din 2010, fără întrerupere, cu excepţia pandemiei, cei mai relevanţi actori din domeniu: companii, asociaţii profesionale, autorităţi, mediul universitar şi mass media.


Târgul RoEnergy România acoperă domeniile solar/fotvoltaic,  energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, microhidroenergie, energie eoliană, stocare energie, eficienţă energetică, BMS etc.

Alegeţi RoEnergy!


•    NR.1 din 2010, exclusiv pe energii regenerabile
•    14 ediţii sustinute in Romania, Bucureşti &Timişoara
•    Principala Poartă de acces know-how & investiţii străine în România

Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu

RoEnergy Team

Energii Regenerabile (energie solară, fotovoltaică, stocare energie, energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, eoliană, hidroenergie etc.)

Organizator:

R.E.S. GROUP SRL
J02/16/2007
Adresa:
ROMANIA
Calea Aurel Vlaicu,
Str. Predeal, nr. 9, Arad
Cod postal: 31037

Galerie