UNIC ÎN ȚARĂ:  Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 4-6 octombrie 2023, vă aşteaptă cu expozanţi din trei continente


•    Fronius International GmbH - RoEnergy Silver Sponsor 2023
•    Genway - RoEnergy Platinum Sponsor 2023

    ( Comunicat de presă 03.07.2023)


Campaniile Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) ,,Casa Verde Fotovoltaice” reprezintă indiscutabil cel mai mare succes dintotdeauna al vreunui program guvernamental românesc. Aţi mai întâlnit vreodată ca înscrierile într-un program să se epuizeze în două, trei minute în toate regiunile ţării?


Ce înseamnă aceasta?


Un apetit ieşit din comun al proprietarilor de case de a deveni prosumatori, adică de a-şi produce singuri energia electrică, care apoi este injectată în reţea. De a se moderniza şi eficientiza energetic. Dincolo de perfectibilitatea programului, nu putem nega progresul istoric pe care îl trăim: România a intrat, în sfârşit, in era prosumatorilor. 


Investiţiilor în fotovoltaice ( prosumatori, dar şi parcuri PV, deopotrivă) li se adaugă investiţiile din biomasă, biogaz, cogenerare, microhidroenergie şi parcuri eoliene, pentru toate existând multiple forme de finanţare externe ( fonduri europene, alte fonduri străine) şi fonduri interne.


De ce să nu lipsiţi de la Târgul RoEnergy Timişoara în 4-6 octombrie 2023 ? 


1. Ca să puteţi înţelege. Dacă doriţi să deveniţi prosumatori, cu siguranţă că aveţi o mulţime de întrebări. Şi oare cine vă poate lămuri cel mai bine dacă nu tocmai distribuitorii de echipamente fotovoltaice? 


2. Ca să puteţi compara. Doar Expoziția RoEnergy România, singura manifestare de acest gen din ţara noastră, vă oferă sanșa unică de a putea alege dintre zecile de echipamente și tehnologii puse la dispoziție către companiile expozante provenind din Austria, China, Cehia, Germania, Grecia, Emiratele Arabe Unite, Ungaria şi România.  
3. Ca să puteţi câştiga. Timp de 3 zile, specialiştii companiilor expozante vă stau la dispoziţie live. Inginerii profilaţi pe panouri  fotovoltaice,  biomasă, pompe de căldură, automatizări și multe alte tehnologii vă vor explica cum vă puteți îmbunătăți radical performanțele energetice ale casei ori ale companiei dvs.


Tematica evenimentului acoperă mai multe domenii: solar, fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, cogenerare, soluții de încălzire, eficiență energetică, etc.

Cât costă o investiţie în viitorul companiei dvs. ?


Nu rataţi şansa de a fi prezent pe cea mai fierbinte piaţă a momentului, dar mai ales al viitorului, în condiţiile unui spaţiu expoziţional, totuşi, limitat, în 4-6 octombrie 2023! Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu.
Intrare liberă pentru vizitatorii expoziţiei.
RoEnergy Team

Energii Regenerabile (energie solară, fotovoltaică, stocare energie, energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, eoliană, hidroenergie etc.)

Organizator:

R.E.S. GROUP SRL
J02/16/2007
Adresa:
ROMANIA
Calea Aurel Vlaicu,
Str. Predeal, nr. 9, Arad
Cod postal: 31037

Galerie